• Magyar (HU)
  • Deutsch
  • English (UK)

Lakatlanborito

fooldal

Iskolákat keresünk!

 

Kedves Iskolavezető, Pedagógus vagy Szülő!

Abban a szerencsében van részünk, hogy a Nemzeti Kulturális Alap támogatásának köszönhetően 10 budapesti és Budapest környéki iskolába vihetjük el iskolai opera-edukációs programunkat, amely sikerrel szerepelt már több, mint 50 alkalommal egyetemeken (Corvinus, ELTE, BME, BKF stb.) és középiskolákban, sikert aratott a Szegedi Szabadtéri szervezésében, a Sziget Fesztiválon és Németországi iskolákban is.

Az előadások a 14-18 év közötti korosztályt célozzák, semmilyen komoly előkészületet nem igényelnek az iskolák részéről, az összes eszközigény: egy projektor, egy hangfal és egy zongora illetve sem a szülőktől, sem a diákoktól, sem az iskoláktól anyagi ellenszolgáltatásra nem tartunk igényt.

 

Moltopera Edukációs kiajánló

 A program részletes leírása elérhető a képre kattintva

A mellékelt PDF-ből a "Lehet szeretni" és a "Don Giovanni" című előadásokat szeretnénk elvinni az Önök iskolájába. Hogy néz ki egy ilyen előadás? Sok videó, sok humor, interakció és élőzene. Tekintse meg a németországi sorozatunkról készült videót vagy a Sziget Fesztiválon készült anyagot az alábbiakban! Az előadásokat a Moltopera társulatigazgatója, Ágoston László tartja.

 

 Németország 2014 (felirat a Youtubeon "jobbra alul" elérhető!)

 

 Sziget Fesztivál 2014

 

A németországi program keretében megtartott előadásokról az alábbi linken talál képes beszámolót: http://www.moltopera.hu/edu

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérem írjon levelet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre vagy hívjon minket a +36202211074-es telefonszámon. Kollégáink hamarosan megkeresik Önt!

 

Eddig regisztrált résztvevő iskolák:

1. Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium 

2. Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium

3. Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium

4. Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium

5. Kós Károly Általános Iskola, Kispest

6. Alternatív Közgazdasági Gimnázium

7. József Attila Gimnázium

8. Trefort Ágoston Két Tanítási Nyelvű SZKI

9.

10.

 

Támogatja:

nka1

 

 Kérjük segítse munkánkat egy megosztással!