• Magyar (HU)
  • Deutsch
  • English (UK)

angyalok

A Moltopera és az Experidance közös produkciója

 

2015 telén, advent időszakában közös produkciót állít ki a Moltopera és a nemzetközileg ismert és elismert, a RAM Colosseumban saját kőszínházi körülmények között dolgozó ExperiDance. Mindkét társulat számára rendhagyó műsorral tervezik beutazni Magyarországot Soprontól Nyíregyházáig: az Angyalok Kara egy különleges kórus-happening, amely a fülünkben csengő örökzöld karácsonyi dalok átirataival igyekszik meghittséget és magas fokú zenei élményt eljuttatni Magyarország több mint száz településére, angyali jelmezekben, kosztümökben. A kórustagok rendszeres próbákkal igyekeznek elsajátítani a színpadi előadóművészet produkcióhoz szükséges csínját-bínját az ExperiDance szólistáinak próbavezetésével.

angyalok

Az ötlet, a vizualitás és a koreográfia az Experidance munkáját dícséri, a kórus válogatása, az átiratok elkészítése (Magyaróvári Viktor / Kayamar szerzeményei) és a zenei megmunkálás a Moltopera feladatrésze volt.

 

 

 

Angyalok:

Baráz Renáta
Békey Anna
Borgulya Bojána
Buza Zsófia
Chovanyecz Enikő
Frank Edina
Gaál Mónika
Gheorghita Orsolya
Göncz Renáta
Juhász Nikoletta
Kató Eszter
Kiss Barbara
Klement Laura
Kohán Nikolett
Kovács Ilona
Kovács Kincső
Kovács Réka
Márton Fruzsina
Martyin Nikolett
Máthé Evelin
Mészáros Márta
Papp Dorina
Pribay Veronika
Regős Amarilla
Sárog Noémi
Schupp Gabriella
Stirbu Viktória
Szalai Melinda
Szöllősi Anna
Terbe Dóra
Vida Fruzsina
Vincze Blanka

 

A projekt zenei vezetője, Tőri Csaba, villámgyors próbasorozat végén készítette el a részt vevő 35 fős lánykarral az előadás CD-felvételét, amely megvásárolható lesz majd az előadások helyszínén. A koncertturnéra 2015. november 27. és december 23. között kerül majd sor és kiemelten fontosnak tartjuk, hogy olyan helyszínekre is eljusson az Angyalok Kara, ahol csak nagyon ritkán találkozhatnak minőségi élőzenével az ott élők.

Az együttműködés további részleteiről az alábbi oldalon tájékozódhat:

http://experidance.hu/koprodukciok/angyalokkara